Un român a construit, din lemn, o maşină de poveste- FOTO

Un român din Corunca, de lângă Târgu Mureş, şi-a făcut singur o maşină de lux numai din lemn. Peter Szabo a muncit 4.500 de ore, echivalentul a trei ani şi opt luni pentru a construi autoturismul. Szabo a cheltuit 18.000 de euro, echivalentul a 14.000 de lire sterline, doar pe lemnul special din care este făcută „caroseria“.

Maşina este botezată Julia după numele soţiei şi combină liniile retro ale autoturismelor Morgan cu inovaţiile lumii moderne, precum folosirea unei tablete la controlul luminilor şi pentru muzică.

Maşina foloseşte un motor V6 de 2,3 litri de Ford Taunus şi poate atinge 90 de kilometri/h. Scaunele sunt de la un Mercedes-Benz.

Peter a construit mai întâi o trăsură de lemn, acum face furori cu o maşină din lemn, iar, pe viitor, are deja un an alt proiect: o maşină cu design futurist şi motor electric.

poza 9

poza 8

poza 7

poza 6

poza 5

poza 4

poza 3

poza 2

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Un român a construit, din lemn, o maşină de poveste- FOTO

 • 2 iunie 2016 at 22:54
  Permalink

  Buna ziua!
  Felicitari Stimate Domn!

  Lucia – o persoana care v-a vazut lucrand (eram cu fica noastra cea mica) la aceasta superba masina inconjurat cu multa dragoste de cei dragi, neputand uita acele imagini placute de familie ( care de multe ori unii le vad doar in filme) si pe care le-am povestit cu nerabdare de indata ce am ajuns acasa familiei, afland dupa scurt ca a-ti participat la Targul International Auto din 2015 si a-ti fost vedeta targului ne-am bucurat foarte mult .
  “Exista oameni care ajunge sa-i vezi doar o clipa si-ti pot schimba total existenta”-dumneavoastra si familia dumneavoastra asa sunteti pentru mine.
  Toate cele bune d-voastra si familiei!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro