Organizația Salvați Copiii donează aparatură sanitară spitalelor care au nevoie

Organizația Salvați Copiii și-a făcut un obicei din a sprijini sistemul medical din România. Ultimele spitale care au beneficiat de ajutorul organizației sunt Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sfântul Apostol Andrei” din Constanţa.

Un videolaringoscop și şapte injectomate

Pe 21 august Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit un videolaringoscop portabil, în timp ce Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sfântul Apostol Andrei” din Constanța a primit șapte injectomate pentru secțiile ATI şi Pediatrie. Peste 52 de unități medicale și de îngrijire pacienți și 79 de cabinete de medicină de familie au primit echipamente de protecție și aparatură performantă până în acest moment. Grija pe care o necesită copiii născuți prematur sau care au probleme de sănătate încă de la naștere nu poate fi completă fără echipamente medicale de înaltă calitate. Numai așa, cei mici au șanse de supraviețuire și îmbunătățire a vieții.

Poți ajuta și tu!

Salvați Copiii vă îndeamnă și pe dumneavostră să donați pentru o lume mai bună. Odată cu criza sanitară provocată de Covid19, spitalele și cabinetele medicale au nevoie crescute, care necesită fonduri, uneori insuficiente sau inexistente. De exemplu, echipamente de protecție pentru protejarea copiilor, medicilor și părinților: măști, mănuși, halate de protecție, ochelari de protecție etc., consumabile: dezinfectanți, săpun lichid, prosoape de hârtie etc., aparatură medicală: în acest moment, peste 100 de spitale, centre de îngrijire pacienți și cabinete de medicină de familie au solicitat aparatură medicală vitală și echipamente de protecție, în valoare de 3 milioane de Euro.

Au nevoie de ajutor urgent!

În ciuda eforturilor pe care le fac atât organizația Salvați Copiii, cât și persoane fizice sau alte instituții în acest moment au nevoie de urgent de ajutor mai multe spitale din țară: Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova, Spitalul Județean de Urgență Vaslui, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Oradea- Bihor, Spitalul Municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro