Kiss FM este radioul numărul 1 din România!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România conform ultimului val de sondaje, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi, cea mai cool gașcă de oameni care iubesc muzica! Datorită vouă ne menținem pe cea mai înaltă poziție, iar împreună cu voi formăm cea mai mare comunitate on air și online!

La Kiss FM, distracția începe de dimineață cu Rusu și Andrei, hiturile fresh le asculți cu Andreea Berghea, doza de fun continuă cu Ana Moga și cu Alex Vidia, iar seara îți reîncarci bateriile cu DJ Yaang și OLiX!

În weekend-uri, Johnny și Soci îți dau trezirea de dimineață, iar apoi asculți cele mai fresh single-uri ale momentului cu Marian Maican, Cristi Nitzu și Dan Fințescu, iar seara te pregătești de party cu Marian Boba & Jonnessey!

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale:

Conform studiului de audiență realizat în perioada 8 ianuarie – 22 aprilie 2018 de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.364.600 de persoane.

În Târgoviște Kiss Fm se ascultă pe 98 FM cu buletine de știri și publicitate locală ! Puteți contacta Kiss Fm Târgoviște la adresa de mail [email protected]


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro