Kiss FM este radioul numărul 1 din România!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România conform ultimului val de sondaje, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi, cea mai cool gașcă de oameni care iubesc muzica! Datorită vouă ne menținem pe cea mai înaltă poziție, iar împreună cu voi formăm cea mai mare comunitate on air și online!

La Kiss FM, distracția începe de dimineață cu Rusu și Andrei, hiturile fresh le asculți cu Andreea Berghea, doza de fun continuă cu Ana Moga și cu Alex Vidia, iar seara îți reîncarci bateriile cu DJ Yaang și OLiX!

În weekend-uri, Johnny și Soci îți dau trezirea de dimineață, iar apoi asculți cele mai fresh single-uri ale momentului cu Marian Maican, Cristi Nitzu și Dan Fințescu, iar seara te pregătești de party cu Marian Boba & Jonnessey!

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale:

Conform studiului de audiență realizat în perioada 8 ianuarie – 22 aprilie 2018 de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.364.600 de persoane.

În Târgoviște Kiss Fm se ascultă pe 98 FM cu buletine de știri și publicitate locală ! Puteți contacta Kiss Fm Târgoviște la adresa de mail [email protected]


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro