Weekend-ul vine cu vreme caldă şi frumoasă

Distribuie:

Vești bune de la meteorologi. Vom avea parte de vreme frumoasă în acest week-end. Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în sudul ţării precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi înnorări temporare şi pe spaţii restrânse averse posibil însoţite de descărcări electrice. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă dimineata. Vântul va avea unele intensificări în jumătatea de est a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 18 grade în Bucovina şi 26 de grade în sud-vestul ţării.

Sâmbătă, vremea se va menţine în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza şi în prima parte a nopţii în regiunile sudice şi sud-vestice, precum şi la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla cu uşoare intensificări în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral si 26 de grade in Banat.

Duminică, în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar şi în zonele montane vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente după-amiaza şi în prima parte a nopţii, iar izolat se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade pe litoral şi 25 de grade în Lunca Dunării.

sursa: www.romaniatv.net
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro