Weekend cu vreme bună, însă e posibilă ceața dimineața

Distribuie:

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
26.10.2019 ORA 09 – 27.10.2019 ORA 08
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi cu mult mai ridicate decât normalul perioadei. Cerul va fi mai mult senin, dar în zonele joase, în prima parte a zilei și din nou noaptea, va fi nebulozitate joasă și local ceață, cu totul izolat posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 și 10 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor scădea ușor față de cele din intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
27.10.2019 ORA 08 – 28.10.2019 ORA 08
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a regiunii. Cerul va fi mai mult senin cu nebulozitate joasă sau ceață pe arii restrânse, mai ales în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 și 9 grade.
LA MUNTE
Vremea se va menține frumoasă și mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro