În weekend, Dâmboviţa sub avertizare Cod Galben!

Comunicat de presă 

    Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o atenționare meteorologică – Cod Galben, valabilă pentru județul Dâmbovița , astfel:

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Intervalul : 16 ianuarie, ora 20 – 17 ianuarie, ora 20

Fenomene : intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ, viscol

        Începând din seara de sâmbătă, 16 ianuarie, aria ninsorilor se va extinde dinspre Lunca Dunării şi va cuprinde treptat regiunile sudice şi sud-estice ale ţării, precum şi zona Carpaţilor de Curbură. Se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 55…65 km/h, viscolind ninsoarea.

În urma acestor atenționări au fost informate Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, care au obligaţia de a institui permanența la sediul instituției precum și monitorizarea cu atenție a evoluției fenomenelor meteorologice la nivelul fiecărei localităţi.

Având in vedere faptul ca atenționarea meteo vizează și fenomene de intensificări ale vântului, se va menține un contact permanent cu operatorii de distribuție a energiei electrice pentru ca echipele de intervenție să acționeze operativ in cazul producerii de avarii la rețelele electrice.

        

                                                                                  Biroul de presă


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro