DÂMBOVIȚA: Primăvară în toată regula, de Bobotează! Cât vor urca temperaturile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
06.01.2018 ORA 08 – 07.01.2018 ORA 08

Valorile termice, în creștere semnificativă față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 15 grade, cu cele mai mari valori în nordul regiunii, iar cele minime între -2 și 2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. În zona de câmpie, local se va semnala ceață.
LA MUNTE
Valorile termice, în creștere semnificativă față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
07.01.2018 ORA 08 – 08.01.2018 ORA 08

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată, cu maxime cuprinse între 9 și 16 grade, valorile cele mai ridicate fiind de asteptat tot în nordul regiunii, și minime între -2 și 3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În special dimineața și noaptea, în zona de câmpie, local va fi ceață.
LA MUNTE
Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca