Vacanţă la muzeu. Vezi oferta Complexului „Curtea Domnească” Târgovişte!

Activitatea “Cum să organizăm un party tematic” se adresează elevilor de vârste diferite, indiferent de aptitudini, care vor avea ocazia să participe gratuit la activităţile educaţionale.

Petrecerea cu tematică este cea mai reuşită. Oricărui copil îi place să se costumeze, aşa că va avea ocazia să înveţe să işi transforme  ziua de naştere sau onomastică  într-un adevărat basm sau carnaval, alegând o anumită tematică pentru petrecere, animatori sau clovni, activităţi pe care copiii să le realizeze împreună, precum şi  alte jocuri distractive. “În fiecare zi vom face altceva şi vom lucra împreună pentru a oganiza petrecerea, care va avea loc în ultima zi de activităţi”, a precizat Iuliana Bor, coordonator al proiectului.

Activităţile au ca principal scop relaxarea copiilor şi în acelaşi timp dobândirea unor cunoştinţe, experienţe şi abilităţi noi, fiind o experienţă educativă pentru participanţi. Până acum s-au înscris elevi târgovişteni cu vârste până la 14 ani, dar lista participanţilor rămâne deschisă. Cei interesaţi se pot adresa personalului complexului din Târgovişte.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro