Reuniune după 37 de ani de la terminarea liceului

Se întâmplă la Răcari, unde foşti colegi de la clasele A şi B, promoţia ’76, au făcut posibilă întâlnirea care nu a avut loc până acum.

Prof. Iuliana Dinu, diriginta clasei, a strigat astăzi iarăşi catalogul şi clopoţelul a sunat cu amintiri ale unor vremuri trecute, în care elevii de atunci se formau pentru a deveni oamenii de astăzi. “Am reuşit după 37 de ani să facem această reuniune. Am fost o promoţie bună, elevi care au ajuns în funcţii bune şi care nu ne-am făcut de râs liceul, pe atunci Liceul de Cultură Răcari”, ne-a spus colonel în rezervă Gheorghe Culiţă, unul dintre iniţiatorii evenimentului, alături de Margareta Dinu (Neferiu), şefa clasei, Ionel Achim, Lucica Preda.
Împreună au strâns laolaltă foşti colegi şi profesori, printre care Ion Cristea, profesor de matematică şi fost director al instituţiei şi Elena Badea, profesor de română. Diriginta rămâne însă la loc de cinste în sufletele foştilor elevi. “Era un bun profesor de sport şi o foarte bună organizatoare. Participam la diverse competiţii sportive, unde ne făceam remarcaţi şi ne întorceam cu premii”, îşi aminteşte cu mândrie colonel în rezervă Gheorghe Culiţă.
Este o zi specială pentru toate cele aproape 60 de persoane care participă la această reuniune, la care vor fi evocaţi şi cei care au trecut în nefiinţă. Organizatorii îşi doresc ca acesta să fie începutul unei serii de întâlniri în acest cadru.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro