Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Rapperul Booby din Aninoasa îşi trăieşte visul: primul album

Pasiunea pe care o pui în ceea ce faci aduce rezultate frumoase, în ciuda greutăţilor materiale şi sociale întâmpinate de-a lungul drumului. Bogdan Stoica, alias Booby (Bobi), în vâstă de aproape 21 de ani, a demonstrat-o. După ani de muncă – compus versuri, căutat negative, cântări în pub-uri şi la mici evenimente, colaborări cu tineri care doresc să facă muzică – a reuşit să-şi împlinească un vis: un album pe care l-a făcut cu ajutorul unor amici. “Visează să trăieşti” se găseşte pe internet şi poate fi descărcat/ascultat gratuit.

Câte piese are albumul? Cine te-a ajutat?
Albumul are 7 piese, conţine atât piese cunoscute deja de către omeni, cât şi piese noi. Colaborez cu Enigmatyk şi cu o puştoaică Anca. Enigmatyk m-a mai ajutat şi la mix /master. Piesele sunt înregistrate în mai multe locuri, la diverse persone, negativele fiind tot aşa, adunate în timp.

Ce înseamnă titlul albumului – “Visează să trăieşti”?

Am de mult ideea asta de titlu şi este o piesă de pe album. Se referă simplu la faptul că orice om trebuie să aibă vise, speranţe, dorinţe şi când trăieşte pentru asta atunci simte că trăieşte cu adevărat şi dovedeşte că nu e degeaba pe lume. Nu îmi place să fiu unul din mulţime şi asta îi sfătuiesc şi pe oameni: să nu mai copieze unii de la alţii şi să facă ceea ce le place şi ştiu să facă.

Ce te-a inspirat în scrierea versurilor?

De inspirat nu ştiu ce să zic, e pur şi simplu ceea ce eu văd, ceea ce nu îmi convine, ceea ce nu îmi place. E o stare a mea atunci caând scriu versuri. Muzica rap e o stare.

Cui se adresează muzica ta şi ce ai vrut să transmiţi?

Muzica mea se adresează tinerilor în special şi mă bucur când văd că cei mai mici ascultă muzică rap, chiar şi fetele, iar asta mă bucură şi mai tare. Am vrut să trasmit faptul că noi omenii, în afară de obişnuitele activităţi gen şcoală, serviciu, trebuie sp avem şi hobby-uri care să ne ajute să ne descoperim pe noi, ca persoane, să ne dezvolte, să fim competitivi şi să ne definim prin ceva.

Crezi ca poţi să ajungi să trăieşti din muzică? Sau este numai un hobby?

În ultima vreme nu m-am mai gândit la asta, dacă am să trăiesc din muzică sau dacă va rămâne un hobby. Nivelu la care sunt eu nici nu are cum să mă ajute să câştig din muzică, aşa că momentan e o pasiune. Şi când am să simt eu ca sunt la nivelu la care muzica trebuie să-mi fie răsplătită şi nu se va întâmpla aşa o să mă las de muzică. Până atunci mai am de învăţat, de evoluat şi fac muzică pentru ca asta simt să fac.

Vor urma cântari pentru promovarea albumului?

Un nou amic, Maxim Butuc, m-a ajutat mult în relizarea albumului şi a clipului “Lupta cu viitoru”. Concerte pentru promovarea albumului nu vor fi pentru ca nu mă ajuta nici timp şi alţi factori. Sper să particip eu la diverse evenimente şi să evoluez mai mult.

Albumul poate fi descărcat aici sau ascultat aici

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media