La CN “Ienăchiţă Văcărescu”, Zeii Olimpului vor decide cine sunt Miss şi Mister 2012!

 

S-au înscris în competiţie 8 perechi, din care zeii de-a XI-a vor alege o Miss şi un Mister. Spectacoul va avea multe alte surprize, prin care şi un recital CEREBEL şi se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor, pe 22 noiembrie. În aşteptarea deciziei lui Zeus şi a echipei sale vă prezentăm perechile participante.

 

Alexandra Simeanu şi Vlad Stănculete (foto 2)

Alexandra este firea energică a perechii. Spune că  îi plac competiţiile, pentru că are la activ mai multe concursuri naţionale şi internaţionale de dans: “Ştiu ce înseamnă competiţia”. A fost pe scenă în România, Bulgaria şi Republica Moldova, aşa că publicul târgoviştean nu-i dă emoţii. Dansul este pasiunea Alexandrei, de 6 ani practicând dans sportiv în cadrul unui club de profil. Singurul neajuns al hobby-ului ei este că îi rămâne puţin timp pentru şcoală. La polul opus, partenerul ei Vlad, se descrie ca o fire emotivă, care evită să se arate în faţa publicului, pentru că se pierde. “Am ales să paricip deoarece doresc să câştig experienţă şi să-mi înving temerile”, mărturiseşte Vlad. Cu toate emoţiile, acesta este al doilea bal la care participă, primul fiind cel din clasa a V-a, dspre care spune că: “nu se pune pentru că erau doar părinţii şi colegii’. Vlad este, totodată, şi filosoful poet al bobocilor. Are acasă câteva caiete cu poezii despre viaţă şi încercările ei, pe care, deocamdată, nu le-a arătat nimănui. Cei doi vor dansa în cadrul spectacolului un dans popular german.

Mirabela Săvulescu şi Matei Huiu (foto 3)

Doi ambiţioşi care vor să câştige, aşa sunt Mirabela şi Matei. “Îmi doresc foarte mult să câştig, dar nu o să pun accent numai pe fizic”, ne-a spus Mirabela, singura concurentă cu experienţă în show bizz. Mirabela a participat la mai multe concursuri de modeling în capitală şi îşi doreşte să fie Miss de la 3 ani. Are şi o tradiţie în familie. Mama sa a fost Miss în liceul în care a învaţat, la fel şi sora mai mare a Mirabelei, care a participat şi la Miss România. În afară de modeling, boboacă iubeşte călătoriile, destinaţia care i-a rămas la suflet fiind Cannes. Matei este foarte pretenţios cu el însuşi: “Vreau să fiu cel mai bun în tot ceea ce fac”. În acelaşi timp, se descrie ca o fire calmă şi înţelegătoare, căruia îi place să se distreze, dar şi să muncească pentru a-şi asigura un viitor. Primii bani munciţi i-a câştigat din vânzări pe internet.  Participă la concurs pentru: “a mă face cunoscut şi a mă distra”. Nu-i prea place tema cu Grecia Antică şi spune că prefera India. De dansat cei doi vor dansa pe ritmuri irlandeze. 

Diana Stancu şi Eduard Dinu (Foto 4)

Diana nu s-a înscris de bună voie în concurs! A înscris-o cel mai bun prieten al ei, Vlad Stănculete. Acum i-ar părea rău să se retragă pentru că se distrează bine împreună cu ceilalţi. Crede că este amuzantă şi o fire caldă. Pasiunea Dianei este desenul, în special design-ul vestimentar şi i-ar fi plăcut să fie fotomodel, lucru cu care părinţii nu sunt tocmai de acord. De aceea, se pregăteşte acum pentru medicină sau farmaceutică. Eduard ia concursul ca pe o provocare: “Îmi place să încerc lucruri noi!” Îi mai place şi sportul, practicând baschet, dar şi ieşirile în oraş cu prietenii. Tema cu Grecia nu-i displace, pentru că a vizitat ţara împreună cu părinţii. Are şi o amintire fabuloasă cu un spectacol de artificii, la Santorini, care a durat 2 ore şi jumătate, la care se adaugă şi o degustare de vin. Cei doi vor prezenta publicului un dans popular polonez.

Teodora Gavrilescu şi Vlad Bacalîm (foto 5)

Teodora va urca pe scenă cu gândul că balul bobocilor este o experienţă unică. Este o fire sociabilă căreia îi place să-şi petreacă timpul cu prietenii. Pasiunea sa este desenul, preferând să realizeze peisaje. Teodora este un om de echipă implicându-se în proiecte educaţionale. Ultimul a dus-o până în Polonia, unde a rămas îndrăgostită de arhitectura oraşelor poloneze. Partenerul ei, cu care va dansa în stil indian, este componenta exotică a concursului. Vlad este un târgoviştean de origine rusă, ambii părinţi venind în România pentru studii de medicină şi stabilindu-se aici. Sângele rusesc îşi spune cuvântul, Vlad declarându-se un fan al sporturilor şi al fetelor. Cei mai buni prieteni ai săi rămân cei doi căţei pe care îi are acasă. Pentru cei de pe străzi spune că ar trebui construite adăposturi, unde doar cei foarte bolnavi sau bătrâni să fie eutanasiaţi.

Anca Tigau şi Cristian Pupezescu (foto 6)

“Sunt atipică!” Este primul lucru pe care Anca ni l-a spus despre ea. “nu-mi place să trăiesc după stereotipuri. Chiar şi aici la Miss şi Mister, unde se consideră că frumuseţea exterioară este cea mai importantă. Nu frumuseţea te reprezintă, ci personalitatea. Nu sunt pretendenta ideală, dar nici nu cred că ar trebui să fiu. Sunt dezinhibată, n-am false pudori şi-mi place să şochez!”, ne-a declarat Anca. Când nu şochează, boboaca dansează sau îşi confecţionează accesorii hand-made. Pentru viitor oscilează între domeniul creaţiei şi planul juridic, undeva în afara României. Cristian, partenerul Ancăi, este este o fire sociabilă, dar irascibilă. Cel mai mult îl enervează glumele proaste. De la 9 ani face parte din echipa de baschet a ACS Târgovişte. Are antrenamente în fiecare zi, dar nu neglijează şcoala pentru că vrea să devină medic. La bal a ajuns convins de prieteni, care i-au spus că nu are nimic de pierdut.  În fapt, a cam pierdut nişte antenamente, dar măcar s-a distrat. Împreună cu Anca, Cristian pregăteşte un dans turcesc.

Alice Andreea Ivaşcu şi Vlad Mihai Bardaşu (foto 7)

Alice şi Vlad sunt două firi hotărâte. Alice face tot posibilul pentru a câştiga de fiecare dată tot ce îşi propune, deci şi titlul de miss. Spune că este deschisă şi foarte prietenoasă, dar are şi un defect: pierde multe pentru că vorbeşte prea mult, ajunge să se certe şi apoi să regrete. Pasiunea vieţii ei este cântecul. Se pregătesşte cu un profesor de canto în Bucureşti şi până acum a luat parte la mai multe show-uri televizate. Din cântat a câştigat o singură dată şi bani, la Târgovişte, la un concurs de profil. Viitorul ei va fi muzica, pentru că intenţionează să urmeze cursurile Conservatorului, fiind susţinută şi de părinţi.

Vlad este foarte încăpăţânat: “Dacă îmi fixez un ţel, îl duc la bun sfârşit. Nu-mi place să fiu contrazis. Eu cred că tot ceea ce spun este corect”. Ultimul lucru pentru care –a încăpăţânat a fost să înveţe anumite programe de desen şi editare poze, lucru care i-a luat un an până la perfecţionare. După ce le-a învăţat, acum nu mai are timp să le pună în practică. Aproape toţi concurenţii îi sunt prieteni, de aceea balul este foarte distractiv.

Andra Oană şi Horaţiu Carpiuc (foto 8)

Andra este narcisista grupului. Cum se iubeşte foarte mult se consideră amuzantă şi draguţă, fiind încrezătoare în puterile ei. „Nu vroiam să particip dar toată lumea mi-a zis că o să mă distrez şi o să şi chiulesc de la ore. Partea  a doua nu s-a întâmplat! Este o experienţă unică, apoi trei ani de zile am timp să râd de ceilalţii, acum vor râde alţii de mine.” Are multe hobby-uri de care; “Nu m-am ţinut, pentru că sunt superficială” spune Andra. Tema cu Grecia antică îi place, dar mai mult îi place dansul ceh pe care l-a pus la cale cu partenerul şi în care au integrat mişcări care nu au nici o legătură cu cele populare: “Facem show pe scenă!” Lui Horaţiu în clasa a IX-a i s-a întâmplat ceva neaşteptat. A descoperit că-i place să vină la şcoală. “Profilul e uşor şi mi se potriveşte”. Horaţiu este o fire arogantă şi foarte selectivă, mai ales când vine vorba de prieteni. Este sociabil, dar nu toţi cei cu care interacţionează îi sunt şi prieteni. Spune însă că: “îmi place să-mi manipulez cunoscuţii, mai ales prietenii.  Nu sunt chiar un model. Când vreau să obţin ceva sau să conving pe cineva, reuşesc.” Ar vrea să urmeze psihologia dar: “Nu-mi prea place cartea, îmi place să citesc, dar nu prea îmi fac timp.” Ne-a rugat să scriem şi concluzia discuţiei pe care am avut-o cu el: “Am dat un interviu plin de defecte!” Calităţile, altădată!

Ioana Gâlmencea şi Adrian Alexandru (foto 9)

Ioana ia balul ca pe o provocare, nu vrea neapărat să câştige. Este prietenoasă, dar irascibilă şi chiar periculoasă. Este campioană naţională la karate, cu centură neagră. Ultima data şi-a manifestat irascibilitatea pe o colegă: “M-am enervat, dar nu am bătut-o . Încă!” La viitor încă nu s-a gândit. Mai are timp. Este singura concurenţă din afara Târgoviştei, Ioana fiind din Moreni.  Adrian, partenerul Ioanei este prima oară la un bal, prima oară pe scenă. Dar spune că este deschis oricărei competiţii. Pasiunea lui sunt hainele. Trece zilnic pe la magazinele preferate, iar dacă îi place ceva îl cumpără. Cei doi vor avea un moment artistic cu dans rusesc.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro