În întâmpinarea Sărbătorilor: spectacol caritabil şi curs gratuit de balet clasic

Happy Dance Academy din Târgoviște, coordonată de prof. coregraf Daniela Rotari, alături de partenerii săi, îndeamnă încă o dată la a oferi din ceea ce suntem pentru cei fără posibilități.
Astăzi, 9 decembrie, şcoala de balet clasic şi dans contemporan organizează cea de-a III-a ediție a spectacolului caritabil “Un copil, o speranță”, pentru elevii Şcolii Gimnaziale Speciale Târgovişte.  Evenimentul va avea loc de la ora 14.00, în sala de festivităţi a instituției de învățământ.  S-au alăturat în această activitate corul de copii “Anastasis” al Parohiei “Înălţarea Domnului” Catedrala Eroilor din Târgovişte, îndrumător preot Lucian Constantin Mileşan, corul de copii al Parohiei Mircea Vodă, îndrumător preot Dan Vasile Ioan şi Clubul Victorioşilor, îndrumători Victor și Viorica Mihalache, care vor susține de asemenea recitaluri pentru copiii şcolii speciale care s-au bucurat şi în anii anteriori de darurile artistice şi cadourile dulci din partea organizatorilor evenimentului.
Surprizele de dinaintea Sărbătorilor de iarnă, pregătite de şcoala de balet reprezentativă pentru Dâmboviţa, nu se opresc aici. În dar de ziua Sf. Mucenițe Filofteia de la Curtea de Argeș, Daniela Rotari deschide un curs gratuit de balet clasic pentru copii cu vârste începând de la 5 ani. Înscrierile se fac pe paginile de facebook Happy Dance Academy şi Balet Târgovişte.
Pentru activitățile sociale şi educative întreprinse în acest an, pentru că încurajează nu numai profesionalismul şi educația de calitate, dar si altruismul, Happy Dance Academy Târgovişte va primi un premiu în cadrul Galei de Tineret Târgovişte 2016, înmânat de însuși primarul Cristian Stan.

Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro