Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Gazeta Dâmboviţei vă prezintă cele 6 aspirante la titlul Miss Universitatea „Valahia” 2012!

 

Cristina Petre (foto 1) are 20 de ani şi este născută în zodia taur. Târgovişteanca este în prezent studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Cristina se declară o fire ambiţioasă, sinceră şi pragmatică. Acesta este primul concurs de Miss la care participă şi chiar dacă îşi doreşte foarte mult să câştige nu va urma o carieră în acest domeniu. Pasiunea sa este dansul şi face parte din trupa Loca alături de care a participat la show-ul „Românii au talent!”.

Adina Dumitru (foto 2) locuieşte în  Gheboieni, are 19 ani şi este zodia Vărsător. Studiază româna şi engleza la Facultatea de Ştiinţe Umaniste, Litere. A mai participat la un concurs de frumuseţe în liceu, unde a câştigat locul II.  Este o persoană sinceră, sensibilă şi ambiţioasă. Adina consideră că acest concurs îi va da încredere pentru a merge mai departe şi a participa şi la alte competiţii. Pasiunea sa este cititul, iar autorul preferat este Liviu Rebreanu.

Ancuţa Alexe (foto 3) are 19 ani şi este din Târgovişte. Născută în zodia gemeni, este o persoană romantică şi emotivă. Deşi este primul concurs de acest gen la care participă, Ancuţa crede că va face o posibilă carieră în domeniu modei. Îi place să asculte muzică, mai ales house. În concurs crede că umorul său o va ajuta să câştige.

Valentina Bondoc (foto 4) are 20 de ani şi locuieşte în Gheboieni, dar studiază la Târgovişte în cadrul Universităţii Valahia, specializarea ECTS- Administrarea afacerilor. Spune despre sine că este o persoană veselă, sociabilă şi răbdătoare. Acesta este al doilea concurs de Miss la care participă în liceu câştigând titlul de Miss Perspicacitate la Balul Bobocilor. Este pasionată de pictură şi a expus în cadrul „Crizantemei de Aur” reuşind să vândă şi unul dintre tablourile sale. În competiţie o vor ajuta veselia şi zâmbetul, dar se teme de proba de lenjerie intimă.

Claudia Iordache (foto 5) are 19 ani şi este zodia Capricorn. A venit din Ocniţa la Târgovişte pentru a studia Ingineria Mediului. Este o fire sensibilă şi emotivă şi îi place să scrie poezii romantice,în curând va lasan primul e volum.  Claudia crede că o să cucerească juriul la proba de aptitudin dar se teme de proba de cultură generală.

Lorelai Rocioiu (foto 6) are 19 ani şi este din Viforâta. Frumoasa fecioară, căci aceasta este zodia în care s-a născut, studiază la Universitatea „Valahia”, specializarea Administrarea Afacerilor. Nu are emoţii pentru că nu este la primul concurs de acest gen. A participat la Miss World România şi în prezent este model la Fashion TV. Spune că este o persoană ambiţioasă şi reuşeşte tot ce îşi propune. De asemenea se ataşează repede de persoane şi este o fire sociabilă. Consideră că în concurs o vor ajuta fizicul şi trăsăturile feţei. Recunoaşte că îi este teamă de juriu.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media