FOTO: Off-road pe dealurile de la Vulcana Băi. Vezi ce echipă dâmboviţeană a ajuns prima la punctul de regrupare!

Distribuie:

În seara aceasta, organizatorii şi competitorii Corb 24H Challenge Târgoviște au sărbătorit parcurgerea a jumătate din traseul propus.

Punctul de regrupare a fost stabilit la 61 de kilometri, unde piloţii, copiloţii, staff-ul de organizare şi presa au participat la o petrecere câmpenească cu respect pentru natură. “Este o atmosferă frumoasă, este o atmosferă deschisă. Îl felicit pe domnul Bulugioiu pentru modul în care a dus competiţia. Mă bucur foarte mult că există o limită în ceea ce priveşte consumul băuturilor alcoolice în natură şi totodată apreciez caracterul ecologist pe care dumnealor îl abordează şi îl practică. În momentul de faţă, pentru modul în care ati organizat, aveţi felicitările mele”, s-a adresat Andrei Plumb, preşedintele asociației “Împreună pentru Dâmbovița” lui Silviu Bulugioiu – Clubul off-road București – CORB 44. “La anul ne revedem cu siguranţă”, asigură acesta în spiritul parteneriatului astfel întărit.

„Astăzi a mers totul ca pe roate”

Ciprian şi Nae au fost primii târgovişteni care au ajuns la punctul de regrupare. În competiţie sunt înscrise şase echipaje din Dâmboviţa, din totalul de 30 participante.

offroad 22 noiembrie

Secretul lor constă într-o relaţie bună de colaborare, bazată pe pasiunea comună pentru off-road. „Ne cunoaştem de 3-4 ani. Hobby-ul ăsta, pe care îl practicăm pe dealurile din împrejurimile Târgoviştei ne-a apropiat. Este prima competiţie de  off-road la care participăm şi până acum a fost o experienţă plăcută”, ne-a spus Nae. „Astăzi a mers totul ca pe roate. Avem ce-i drept şi cea mai bună maşină – Jeep Wrangler”, adaugă Ciprian, pilotul. „Nu e deloc periculos, pentru că este pasiune”, ne mai asigură târgovişteanul.

Mâine, la ora 17.00, are loc trialul pe un traseu scurt, în campusul Universităţii „Valahia” Târgovişte, la care sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de acest sport.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro