Festivalul “Moțăianca” – preparate culinare tradiționale, must proaspăt, muzică populară

Duminică este ultima zi a Târgului de toamă din cadrul Festivalului “Motăianca”, de la Pucioasa. Vizitatorii sunt așteptați cu preparate tradiționale românești. Bucătarii au pregătit bulz ciobănesc, sarmale muntenești, pastramă, mici, cârnați de casă, murături, dar și fasole cu cârnați. Puteți gusta și mustul din strugurii Vrancei, proaspăt stors chiar în târg. Pe tarabe se găsește și o ofertă bogată de dulciuri de casă, brâzeturi, legume, fructe sau miere. Cei care se pregătesc pentru sezonul rece au la dispoziție și o expoziție  de haine de blană, cu vânzare.

Festivalul a reunit la Pucioasa și artiști foarte cunoscuți care au concertat pentru publicul larg. Pa scenă au urcat Ionuț și Doinița Dolănescu, dar și Nemuritorii. Duminică, pe scena festivalului va urca Ansamblul Artistic Profesionist “DOINA GORJULUI”.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro