Drum mai lung, premii mai mari: Distanța parcursă până la Ploiești Shopping City se transformă în premii instant

Ploiești, 17 februarie 2021 – Între 19 – 21 februarie, distanța până la Ploiești Shopping City se transformă în premii instant. În cadrul campaniei Drum mai lung, premii mai mari, cumpărăturile de minim 200 lei aduc participanților vouchere cadou pe măsură: cu cât drumul între domiciliul participantului și centrul comercial este mai lung, cu atât valoarea voucherului cadou este mai mare: până în 25 km: voucher de 10 lei, intre 25 – 45 km: voucher de 30 lei, peste 45 km: voucher de 50 lei.

Așadar, shopping-ul devine motiv pentru drumuri lungi. Branduri cu renume, precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, English Home își așteaptă cumpărătorii cu cele mai noi colecții de haine și încălțăminte, articole deco, produse de beauty și îngrijire personală.

Între sesiunile de #ShoppingÎnSiguranță, clienții Ploiești Shopping City pot lua masa la restaurantele din food – court: Taco Bell, Pep&Pepper, Pizza Hut, Mămăliguță, Sushi Han, McDonald’s sau Chopstix.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.

corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro