Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021
scoala_de_vara_mihai_viteazul

Copiii învaţă şi se distrează în vacanţă, la Şcoala „Mihai Viteazul” din Târgovişte

Şcoala de vară „Şcoală pentru comunitate” este la a treia ediţie şi se adresează elevilor de clasele I-VIII, inclusiv copiilor care au fost în clasa pregătitoare. Ea se desfăşoară timp de 10 zile. „Este o activitate de voluntariat din partea cadrelor didactice şi a elevilor de la licee care ne ajută în activităţi. Nu folosim numai spaţiul şcolii, ci mergem foarte mult în afară şi se vad şi rezultate, copiii fiind foarte receptivi”, explică prof. Daniela Gâtlan, directorul şcolii.

Timp de patru ore, între 9.00-13.00, copiii vor învăţa şi se vor distra în acelaşi timp. Din programul şcolii fac parte: excursie la Grădina Botanică din Bucureşti, ieşiri în parcurile târgoviştene, lecţii de ikebana, quilling, origami, cântece şi jocuri legate de plante, scenete cu flori. Produsele realizate vor fi prezentate la final întro expoziţie cu vânzare. De asemenea, pe 10 august, şcoala de vară se va încheie cu un spectacol la care vor fi invitaţi părinţii copiilor. „Am mai participat la şcoala de vară. Îmi place pentru că învăţăm multe lucruri şi facem şi spectacole”, ne spune Ana, în vârstă de 9 ani

Instituţia de învăţământ este sprijinită de către Primăria Municipiului Târgovişte, care asigură fondurile necesare pentru gustarea zilnică a elevilor participanţi, dar şi de Consilul Judeţean Dâmboviţa, care va pune la dispoziţie un autocar pentru deplasarea la Grădina Botanică şi de .

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media