Cei mai îndrăgiți roboți din filme vin la Ploiești Shopping City, în cadrul unei expoziții inedite

Ploiești, 8 septembrie 2021 – Ploiești Shopping City continuă să fie destinația pentru GREAT TIMES în stil SMART. În perioada 9 – 30 septembrie, publicul de toate vârstele este așteptat la marea expoziție NOI, ROBOȚII DIN FILME, unde iubitorii de tehnologie și Artificial Intelligence se pot întâlni cu cele mai îndrăgite personaje robotizate inspirate de personaje ale filmelor SF.

Expoziția, al cărei partener media este Magic FM, este dedicată atât copiilor, cât și adulților, și se va desfășura în interiorul centrului comercial, accesul pentru public fiind liber.

Ploiești Shopping City aduce pe galeria centrului comercial atmosfera din filme SF cu ajutorul celor 13 exponate inspirate din filme celebre. Totodată, copiii vor putea descoperi tainele roboticii prin evenimente educaționale și workshop-uri dedicate.

Dintre cele mai cunoscute modele de roboți prezenți la expoziție, publicul va putea admira și face fotografii cu roboții inspirați din filmul Transformers, sau cu exponatul inspirat de personajul Iron Man. De asemenea vizitatorii se vor bucura să vadă de aproape un robot inspirat de personajul-vedetă din filmul Terminator și vor trăi momente de neuitat alături de roboții inspirați de cele mai simpatice personaje din seria Star Wars: legendarii R2D2 si C3PO.

Ateliere de robotică

Pe 18 septembrie, între orele 14:00 – 19:00, vor avea loc ateliere de robotică organizate în parteneriat cu echipa de robotică ESENTZA de la Colegiul Național Petru Rareș Beclean, participanți la Campionatul Mondial de Robotică.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/noi-robotii-din-filme-viziteaza-marea-expozitie/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro