Blockbustere pe marile ecrane și reduceri în magazinele Ploiești Shopping City, pentru o vară ca-n filme

Ploiești, 12 iulie 2021 – Ploiești Shopping City anunță deschiderea sezonului marilor reduceri de vară, în perioada 12 iulie – 8 august. Pe lângă ofertele și discounturile de vară din magazinele partenere, centrul comercial a pregătit sute de premii instant la cumpărături de minimum 250 de lei și premii prin tragere la sorți pentru o vară ca-n filme: 4 Soundbars JBL și 12 boxe portabile JBL.

GREAT TIMES și-o vară ca-n filme. Summer Sales, 12 iulie – 8 august

La Ploiești Shopping City, branduri de renume precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, English Home își așteaptă cumpărătorii cu reduceri de preț între 40 % și 70% la colecții de haine și încălțăminte, articole deco, produse de beauty și îngrijire personală.

Benvenuti oferă discounturi de până la 60%, Bigotti de până la 30%, BSB, Meli Melo Paris și  LC Waikiki vin cu reduceri de până la 50%. Optiblu oferă un consult gratuit, iar la Adidas reducerile de preț ajung până la 50%.

GREAT TIMES și o vară plină cu filme!

Pentru lunile iulie – august, multiplexul Cinema City din Ploiești Shopping City anunță un program plin de acțiune și atmosferă de blockbuster. Printre premierele de care ploieștenii, și nu numai, se pot bucura începând cu acest weekend se numără Văduva Neagră / Black Widow, cel mai recent film din universul Marvel cu Scarlett Johansson, Florence Pugh, Robert Downey Jr. Și Rachel Weisz în rolurile principale, cea mai nouă animație Pixar/Disney Luca (premieră, 16 iulie) și The Nest / Cuibul, cu Jude Law și Carrie Coon în rolurile principale, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului, distribuit de Bad Unicorn în România.

Ploiești Shopping City găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D. Mai multe detalii și rezervări pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/cinema/.

În plus, nenumărate concerte și spectacole de stand up comedy, organizate sus pe terasa Ploiești Shopping City și în parcarea centrului comercial, vor transforma sezonul cald al acestui an într-o vară traită ca-n filme.

Măsuri pentru #shoppingînsiguranță în Ploiești Shopping City

 

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/cinema/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

 

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro