Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021
noua_skoda_octavia_1

Auto Best Târgovişte lansează noul model de Skoda Octavia. Vezi ce surprize ţi-a pregătit!

Evenimentul are loc mâine, 30 martie, la supermarket Kaufland Târgovişte, între orele 10.00-19.00. Dâmboviţenii au ocazia să cunoască şi să încerce noul model Skoda Octavia, dar şi să câştige multe premii puse în joc de organizatori.

Promoţie până la finalul lunii aprilie!

După 10 ani de la înfiinţare, Auto Best continuă să-şi susţină clienţii, cu noi promoţii şi surprize. Concursurile se vor desfăşura pe parcursul zilei de mâine şi vor fi legate de caracteristicile maşinii. Participanţii pot câştiga diverse obiecte promoţionale, cupoane de combustibil în valoare de 400 de lei şi au ocazia de a fi înscrişi la extragerea finală, pentru un week-end VIP la Sinaia, cu transportul asigurat într-o maşină Skoda Octavia cu şofer.

Cei care vor dori să cumpere o maşină Skoda Octavia model nou de la dealer-ul Auto Best din Târgovişte, beneficiază până la sfârşitul lunii aprilie de un discount de 10% din preţul maşinii. Pentru asta trebuie să se grăbească, promoţia fiind valabilă doar pentru primele 10 maşini vândute.

Ce avantaje aduce noul model

Noua Skoda Octavia este mai mare şi mai spaţioasă, asigurând o stabilitate ridicată în trafic. Ea vine cu dotări opţionale: airbag-uri, sistem de frânare de urgenţă în cazul unui impact, sistem de monitorizare a marcajelor şi semnelor rutiere, cruise-control activ, asistent de parcare automat, capabil printre altele să parcheze maşina nu doar paralel, ci şi perpendicular.

Cei care vor să încerce maşina, vor putea face mâine un test drive sau se vor putea adresa în acet scop reprezentanţilor Auto Best Târgovişte, dealer-ul Skoda din Calea Câmpulung, nr. 107.

noua_skoda_octavia_4 noua_skoda_octavia_5 noua_skoda_octavia_6 skoda_car_sticker-01

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media