Smart Fashion, Great Times: combinațiile vestimentare smart definesc sezonul de toamnă, la Ploiești Shopping City

Ploiești, 24 septembrie 2021 – La Ploiești Shopping City, colecțiile vestimentare de sezon pot fi descoperite în magazinele partenere pe toată durata acestei toamne. Dominat de atitudinea SMART, sezonul de toamnă se traduce prin combinații de piese vestimentare versatile și gadgeturi fashion. Magazine nou deschise în centrul comercial – Sport Vision și Buzz Sneaker Station, precum și magazine exclusive în Ploiești – Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Bigotti, Sephora, își așteaptă vizitatorii cu articole urbane și atitudine smart.

În linie cu atitudinea noului sezon, Ploiești Shopping City a pregătit vizitatorilor o serie de evenimente, lansări și soluții digitale care să le ofere momente de GREAT TIMES în centrul comercial și care să îmbunătățească viața cotidină. Până pe 30 septembrie, publicul de toate vârstele este așteptat la expoziția NOI, ROBOȚII DIN FILME, unde iubitorii de tehnologie și Artificial Intelligence se pot întâlni cu cei mai îndrăgiți roboți inspirați de personaje din filmele SF.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina www.ploiestishoppingcity.ro , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro