Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022
masaj_valleriana

Profită de beneficiile masajului la Centrul Medical de Recuperare Valleriana din Târgoviște!

Răsfăț sau terapie, masajul se adresează atât corpului, cât și sufletului și minții, aducând liniște, relaxare, dar și sănătate organismului. El poate fi făcut la recomandarea medicului sau la cerere. 

Masajul de recuperare se practică pentru refacerea trupului în perioada de convalescență, în urma unor traumatisme, boli sau accidente. El durează 20 de minute și urmărește să  stimuleze procesele de vindecare lentă şi nesatisfăcătoare şi să grăbească evoluţia tratamentului, să scurteze convalescenţa, să corecteze sechelele.  “Mă simt excelent. Masajul este atât de reconfortant pentru mine care fac recuperare, încât mă simt foarte bine şi îi datorez în proporţie de 100% reconfortantul pe care îl am”, ne-a mărturisit George, un pacient la Centrului Medical de Recuperare Valleriana.

Masajul de relaxare este un masaj al întregului corp, având multe beneficii. Stimulează circulația sângelui, înfrumusețează pielea, relaxează musculatura, elimină stresul și previne oboseala, atenuează crampele musculare, elimină toxinele din oraganism. Durează o oră și este indicat a se face cel puțin o dată pe săptămână.

Masajul anticelulitic este unul din cele mai folosite tratamente anticelulită. Stimuleaza circulaţia sanguină şi limfatică, ceea ce elimină toxinele şi apa în exces reţinută în ţesuturi. Astfel, pe lângă faptul că se elimină celulita, pielea devine mai fermă şi mai elastică, iar muşchii sunt tonifiaţi. Acest tip de masaj are o durată de 45 de minute, iar rezultatele se văd după minim 5 ședințe.

Pentru rezultate cât mai bune se folosesc uleiuri și creme speciale pentru fiecare tip de masaj.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru programări puteți apela direct la personalul centrului sau puteți suna la numărul de telefon 0245/212.556.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media