Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Medicii de familie nu lucrează de 1 decembrie. Vezi cine mai stă acasă şi cine munceşte!

Medicii de familie nu vor lucra de Ziua Naţională a României, urgenţele medicale vor fi asigurate de medicii din cadrul Spitalului Judeţean, care vor avea program ca în zilele de sărbătoare.  În cazul de urgenţă, cetăţenii pot apela la Serviciul de Urgenţă 112.
Angajaţii  Poştei Române precum şi cei din domeniul bancar se vor bucura şi ei  cum se cuvine de Ziua Naţională a României,  întrucât aceste două  instituţii intră în categoria celor care vor fi închise pe 1 decembrie.
Compania Naţională Poşta Română a informat că în data de 1 Decembrie 2011, toate oficiile postale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise, din acest motiv este posibil ca trimiterile poştale sa înregistreze unele întârzieri.
Băncile au anunţat de asemenea că nu vor avea program cu publicul. Există însă şi excepţii, în rândul instituţiilor  bancare ce au stabilit un program special pentru această zi.
Raiffeisen Bank, Banca Transilvaniei, BRD şi UniCredit Ţiriac au stabilit că majoritatea  unităţilor bancare vor fi închise, cu excepţia celor aflate în incinta centrelor comerciale  care vor avea acelaşi program cu orarul magazinelor în care sunt amplasate.
Unităţile BCR, Piraeus Bank şi Libra Bank vor fi însă închise.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media