După 17 ani, dr. Denis Vişoiu a renunţat la medicina de urgenţă pentru medicina de familie, la Centrul Medical Valleriana. Află de ce!

Distribuie:

Dr. Gabriel Denis Vişoiu este medic specialist medicină de familie. Astfel că oferta primită din partea Centrului Medical Valleriana este îndreptăţită şi a venit la momentul oportun. „Am considerat că este o nouă provocare. După 17 ani la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa, s-a instalat şi oboseala, şi blazarea. Mi s-a oferit şansa de a lucra la Centrul Medical Valleriana şi nu am ezitat pentru că, spre deosebire de un cabinet de medicină de familie obişnuit, aici lucrurile stau puţin altfel. Suntem o echipă completă, avem cam toate specialităţile medicale aici, medici specialişti de mare ţinută, de mare valoare, avem aparatură medicală de ultimă generaţie, pe care o putem folosi în beneficiul pacientului”, mărturiseşte medicul. Centrul acceptă bilete de trimitere din partea medicilor de familie pentru controale şi investigaţii şi are la parterul clădirii farmacie, pacientul nemaifiind nevoit să alerge prin oraş pentru astfel de servicii.

„Experienţa mă va ajuta să fac să fie bine pentru pacient mai repede. Asta contează!” 

Cursurile de pregătire şi experienţa în medicina de urgenţă aduc un plus medicului de familie Gabriel Denis Vişoiu. „Mă ajută să am o altă perspectivă asupra abordării diferitelor afecţiuni”, consideră acesta. Schimbarea rămâne însă una importantă. „Aici trebuie să mă obişnuiesc să urmăresc cazurile şi să merg pe firul problemei până când se rezolvă. În medicina de urgenţă nu prea ai această şansă, te întâlneşti cu pacientul o singură dată, de cele mai multe ori, faci tot ce poţi pentru el în momentele acelea, după care nu-l mai vezi sau îl vezi întâmplător. Aici va fi altfel, pentru că nu mai suntem sub presiunea urgenţei, a situaţiei critice. Experienţa mă va ajuta să fac să fie bine pentru pacient mai repede. Asta contează!”, este de părere dr. Denis Vişoiu.

Medicul poate fi găsit la centru în fiecare zi a săptămânii şi este deschis solicitărilor de vizită la domiciliul pacienţilor

Dr. Denis Vişoiu aduce o perspectivă modernă şi justă asupra serviciilor oferite de medicii de familie. „Medicul de familie ar trebui să sfătuiască pacientul asupra tuturor aspectelor vieţii sale. Ar trebui să facă foarte multă prevenţie, ar trebui să facă o analiză detaliată a modului şi stilului de viaţă al pacientului, pentru a-i putea da sfaturile cele mai bune. Putem preveni boli care ar fi greu de tratat, evitând tratamente severe, costuri şi perioada de recuperare şi rezolvare a afecţiunii mari. Cred că merită să batem monedă pe prevenţie şi pe sfaturi”, spune medicul.

Medicul de familie Denis Vişoiu poate fi găsit la Centrul Medical Valleriana în fiecare dimineaţă de luni, miercuri şi vineri, iar marţea şi joia – după amiaza. El este deschis şi solicitărilor de vizită la domiciliul pacienţilor. „Programele de vizită la domiciliu, care sunt o povară pentru medicii de familie, nu mi se par o corvoadă. În sensul că atâţia ani de zile m-am deplasat acasă la pacient şi pentru mine a devenit o obişnuinţă. Sunt receptiv la astfel de solicitări, faţă de alţi colegi şi cred că pacienţii ar aprecia acest lucru”, crede Denis Vişoiu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro