Orice femeie merită un parfum Chanel! Iată care sunt 6 dintre cele mai bune parfumuri damă Chanel.

Chanel este cu siguranță cel mai cunoscut brand de produse de lux, în spatele căruia s-a aflat nimeni alta decât Gabrielle Chanel. În ceea ce privește parfumurile, Chanel No. 5 este unul dintre cele mai cunoscute și populare parfumuri din lume, un parfum pe care multe femei îl au în colecția lor. A fost și primul parfum lansat de Coco Chanel în 1921. Cu siguranță, orice femeie merită un parfum Chanel. Iată, mai jos, care sunt 6 dintre cele mai bune parfumuri damă de la acest brand bine cunoscut.

Allure

Un parfum citric, fructat, dificil de definit, dar imposibil de rezistat. Este un parfum curat, cald și sexy, floral, dar proaspăt. A fost creat de către Jacques Polge în 1996, iar aromele sale se învârt în jurul chihlimbarului și a vaniliei. Acest parfum cu un miros minunat și intoxicant este un amestec de note de piersică, vanilie, mandarine, iasomie, bergamotă, magnolie, cedru, vetiver, flori de portocal, trandafir, bujori și floare de lotus, dar și fructul pasiunii și chihlimbar.

Parfumuri dama pe Emag, vedeti gama completa!

Gabrielle

Făcând parte din categoria de parfumuri damă florale, Gabrielle a fost lansat în 2017, nasul din spatele său fiind Olivier Polge. Olivier a creat acest parfum ca o floare imaginară. Este radiant și feminin, bazându-se pe aroma unui buchet de patru tipuri de flori albe. Bogat, ușor exotic, sticla se aseamănă unei bijuterii simple, dar elegante. Notele de vârf sunt de grapefruit, mandarine și coacăze negre. Notele de mijloc sunt de floare de portocal, iasomie, ylang-ylang, tuberoză, lăcrămioare, pară și piper roz. Notele de bază sunt de mosc, lemn de santal, cashmeran și rădăcină de iris.

Chance Eau Tendre

Chance Eau Tendre face parte din categoria de parfumuri damă dulci floral-fructate. Nasul din spatele acestui parfum este, bineînțeles, Olivier Polge. Notele de vârf sunt de gutuie și grapefruit. Notele de mijloc sunt de trandafir și iasomie, iar nota de bază este de mosc alb. Pe cât de simplu pare, pe atât de intens este. Relansat în 2019, este un parfum radiant și feminin, care conferă încredere. Delicat și profund de poetic, această nouă compoziție evocă o femeie a cărei bucurie și strălucire interioară îi oferă un șarm instant.

Coco Mademoiselle

Coco Mademoiselle este un parfum citric-floral, creat de către Jacques Polge și lansat în 2001. Este potrivit pentru doamnele și domnișoarele care întregesc aromele calde, pământii, ca cele de patchouli, dar doresc un parfum care să fie și ușor și floral. Coco Mademoiselle reprezintă aceste lucruri, fiind un mix delicat de trandafir, iasomie, portocale și patchouli, pentru a da naștere unei arome robuste și memorabile. Acest parfum este plin de viață, dar chic și sofisticat. Notele de vârf ale acestui parfum sunt de portocale, mandarine, bergamotă și flori de portocal. Notele de mijloc sunt de trandafir turcesc, iasomie, mimosă și ylang-ylang. Notele de bază sunt de patchouli, mosc alb, vanilie, vetiver, boabe de tonka și opoponax.

No. 19 Poudre

Chanel No. 19 Poudre face parte din categoria de parfumuri damă floral-lemnoase, fiind lansat în 2011. Nasul din spatele acestui parfum este Jacques Polge. Este un parfum luminos și voluptuos, care se învârte în jurul irisului, ingredientul principal. Conform lui Jacques Polge, irisul este un ingredient destul de dificil, greu de obținut pentru că orice etapă poate influența calitatea finală a uleiului, inclusiv climatul și solul. De asemenea, procesarea irisului este laborioasă și poate dura câțiva ani. Cu toate acestea, Chanel nu a făcut niciodată rabat de la calitate. Notele de vârf ale acestui parfum sunt de galbanum, neroli și mandarină. Notele de mijloc sunt de iris și iasomie, iar notele de bază sunt de vetiver, mosc și boabe de tonka.

No. 5

Cu siguranță atunci când vorbim despre parfumuri damă de la Chanel trebuie să vorbim și despre No. 5, unul dintre cele mai iubite parfumuri din întreaga lume. A fost creat de către Gabrille Coco Chanel și parfumierul Ernst Beaux în 1921. A fost original lansat în trei concentrații: parfum, apă de toaletă și apa de colonie. Chanel No. 5 a fost primul parfum din categoria floral-aldehidă și primul după cantiatea de aldehide din compoziție. Notele de vârf sunt de aldehide, ylang-ylang, neroli, bergamotă și lămâie. Notele de bază sunt de iris, iasomie, trandafir, rădăcină de iris și lăcrămioare, iar notele de bază sunt de civetă, chihlimbar, lemn de santal, mosc, mușchi, vetiver, vanilie și patchouli. O altă interpretare a celebrului Chanel No.5 a fost creată de către Jacques Polges în 1986. Notele de vârf sunt de aldehide, ylang-ylang, neroli, bergamotă și piersică. Notele de mijloc sunt de iris, iasomie, trandafir și lăcrămiaore. Notele de vază sunt de lemn de santal, vanilie, mușchi, vetiver și patchouli.

Chanel mai are câteva parfumuri în colecție, inclusiv Bleu de Chanel, un parfum bărbătesc, dar foarte îndrăgit și de către dame.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro