Swimathon Târgovişte, ediţia a doua, vă invită să susţineţi proiectele care vă plac

Mâine, 23 iulie, la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte se va desfăşura cea de-a doua ediţie a evenimentului Swimathon Târgovişte, organizat de Funaţia Comunitară Dâmboviţa.

După o primă ediţie în care dâmboviţenii au arătat că se poate să înoate, să susţină sau să investească în proiecte care merită susţinere, mâine vă aşteptăm din nou la o ediţie estivală de distracţie îmbinată cu dorinţa de a susţine scopuri nobile.

Haideţi cu banere, pancarte, steguleţe sau doar cu vocea la voi, pentru a încuraja echipele de înot ce luptă pentru crezul propriu sau pentru unul pe care doreşte să-l susţină şi care au în componenţă înotători de la mici la mari, mai experimentaţi sau doar începători, însă toţi cu un entuziasm contagios!

Ieşiţi faceţi valuri alături de echipele ce se aruncă în apă pentru cele şase proiecte care sunt despre tineri şi despre natură. Intraţi pe site-ul Fundaţiei Comunitare Dâmboviţa şi veţi găsi descrise aceste proiecte, dintre care cel puţin unul poate vă va convinge!

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro