Organizarea unei petreceri în aer liber cu buget redus

Vara este momentul perfect să petreci mai mult timp cu prietenii, iar petrecerile în aer liber sunt ideale pentru a vă relaxa, a sta de vorbă și a vă distra. Nu trebuie să investești foarte mulți bani sau timp pentru a organiza o petrecere reușită. Ai nevoie doar de puțină imaginație și multă voie bună.

 

Petrecere în grădină

Dacă ai o grădină, amenajeaz-o un pic și transformă acest loc în spațiul de întâlnire cu prietenii, vara aceasta. Îngrijește spațiul verde, cumpără câteva ghivece cu flori colorate și amenajează un loc unde să poți așeza mâncarea și băutura. Nu trebuie sa investești în mobilier sofisticat, improvizează cu ce ai.

Poți crea o măsuță din lădițe sau poți transforma un trunchi de copac într-o masă.

Adaugă și câteva perne sau pături pe gazon, alături de câteva lampadare pentru seară.

Folosește accesorii colorate, coșuri din răchită și transformă sticlele în vaze pentru flori. Lumânările parfumate, lampadarele și buchețelele de levănțică vor crea o atmosferă caldă, primitoare.

Un borcan cu limonadă rece cu mentă va fi atracția standului de băuturi, iar pentru un plus de culoare, așază alături un platou cu fructe de sezon, divers colorate.

Dacă organizezi frecvent astfel de întâlniri și îți este greu să te ocupi singură de mâncare și de băutură, poți stabili cu invitații să aducă fiecare câte ceva. Astfel, veți putea descoperi și talentele culinare ale prietenilor, puteți afla noi rețete și toată lumea se va simți minunat.

Muzica în surdină vă poate acompania până târziu. Priviți împreună stelele, dansați sau organizați o ședință foto. Creați-vă amintiri frumoase și bucurați-vă de fiecare moment!

Cea mai grea decizie când organizezi o petrecere este alegerea vestimentației. Poartă rochii de vară sau pantaloni scurți și o bluză cu bretele. Accesoriile vor face diferența, așa că, folosește-ți creativitatea și personalizează-ți ținuta.

 

Picnic în parc

Dacă stai la bloc, nu înseamnă că nu poți organiza o întâlnire cu prietenii în aer liber. Găsește un parc în apropiere și organizați un picnic. Nu va fi chiar o petrecere, deoarece va trebui să respectați niște reguli și să nu îi deranjați pe cei din jur, însă cu siguranță vă veți simți minunat împreună.

Dacă spațiul are un foișor amenajat, ia cu tine câteva mici accesorii (față de masă, vază cu flori și felinare pentru seară) și decorează-l astfel încât să vă simțiți ca acasă.

 

Lada frigorifică vă va ajuta să păstrați băuturile și gustările reci. Puteți aduce și pături pentru picnic cu voi, jocuri și articole sportive.

Alege ținute care să îți ofere mobilitate pentru a te putea alătura jocurilor sportive sau pentru a te putea întinde pe iarbă. Aici www.fashiondays.ro/g/femei-/incaltaminte-sandale poți găsi foarte multe modele de sandale potrivite pentru o astfel de activitate.

Nu uita de protecția solară, de soluțiile împotriva căpușelor și a țânțarilor și de cele pentru dezinfectarea mâinilor.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro