Concursul de Alergare Montană Atinge OMU a ajuns la cea de-a treia ediție

Sambata, 9 iunie 2018, a avut loc in zona Pestera din Muntii Bucegi, cea de-a 3-a editie a concursului de alergare montana  ATINGE OMU, eveniment, organizat de Asociatia Salvamont Dambovita. La startul cursei, s-au aliniat peste 100 de concurenti, veniti din toata tara, grupati pe doua categorii open, masculin si feminin.
STARTUL s-a dat la ora 10.00 AM, pe traseul Pestera-Varful Omu, unde a fost si primul post de control, după care a urmat coborarea pe acelasi traseu, varianta aleasa in primul rand din considerente climatice. Lungimea totala a traseului parcurs a fost de 12,5km, cu o diferenta de nivel in urcare de 1000m.


La finalul cursei, toata lumea a savurat din plin traditionalul nostru meniu: bulz copt pe jar si jintiță.
A urmat festivitatea de premiere unde concurentii castigatori au fost remunerati cu bani si produse.

Multumim in mod expres partenerilor nostri, fara de care acest eveniment nu era posibil, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Comunei Moroeni, Serviciul Public Judetean Salvamont Dambovita, Postului de Jandarmi Pestera, voluntarilor implicati in organizarea acestui concurs si sponsorilor.

ATINGE OMU este unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate pana acum in aceasta zona a Bucegilor, care a adus entuziasm in randul alergatorilor veniti din toata tara, atat pentru traseul ales, cat si
pentru atmosfera. Prin organizarea acestui concurs, care a avut un sprijin logistic si financiar foarte modest, am urmarit un sigur lucru, sa promovam cat mai mult zona noastra montana si sa nu uitam ca “Bucegii Dambovitei” reprezinta  o “Perla” a Carpatilor Romanesti.
Clasament ATINGE OMU

Regata Valeriana
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gurmand + Raiman

#Citeste si:


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro