Începe Marele Sezon al zâmbetelor la Ploiești Shopping City: atmosferă de Sărbători, concursuri cu premii și serviciu gratuit de împachetat cadouri

Ploiești, 2 decembrie 2020 – Ploiești Shopping City deschide Marele Sezon al zâmbetelor, sezonul zilelor pline de surprize și nenumărate motive de bucurie. Astfel, în perioada 1 – 24 decembrie, la cumpărături de 300 lei clienții primesc instant un voucher cadou și un zambet sub formă de sticker. Prin tragere la sorți, aceștia pot câștiga premii pentru și mai multe zâmbete trăite în familie: un Living de la Ikea (card cadou Ikea în valoare de 9000 de lei) sau un Smart TV Ultra HD Samsung. În plus, sticker-ul cu zâmbet și cod unic îi înscrie instant pe clienți în concursuri radio desfășurate zilnic în parteneriat cu Radio Prahova.

În zilele de 5 și 6 decembrie, ajutoarele Sfântului Nicolae, costumate anul acesta în ținute haioase de mimi, vin la Ploiești Shopping City să aducă copiilor zâmbete spontane și cadouri instant.

De asemenea, în perioada 5 – 24 decembrie, între orele 12.00 și 20.00,  centrul comercial pune la dispoziția cumpărătorilor un stand de împachetat cadouri. Serviciul, disponibil lângă biroul Info Point, este gratuit și asigură împachetarea a maximum 2 cadouri cumpărate din magazinele Ploiești Shopping City sau din hypermarket Carrefour Ploiești Shopping City. Fiecare cadou poate fi personalizat cu etichete unice care ne readuc aminte să zâmbim. Mai mult și mai des.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro