Sâmbătă, Retroparada Toamnei, la Târgoviște

Sâmbătă, 21.10.2017, Retromobil Club România, asociația națională a deținătorilor și restauratorilor de vehicule istorice, organizează evenimentul denumit ,,Retroparada toamnei- 2017 ”. Acest eveniment se desfasoara in aproape toate orasele resedinta de judet din tara simultan. Este ultimul eveniment retromobilistic din acest an. Evenimentul  se va desfășura astfel:

– intre orele 08.30-10.00 adunarea masinilor în incinta/ parcarea Complexului Turistic de Natatie Târgoviște, unde va avea loc o prima sedinta foto/video;

– la ora 10:00 vom da startul coloanei de autovehicule intr-o parada pe strazile Municipiului Targoviste.

Traseul pentru parada este urmatorul:

  • Plecare de la Complexul de Natatie spre calea Domneasca, semafor dreapta pe calea Domneasca pana la giratoriul Palat Justitie, stanga pe Radu de la Afumati pana la giratoriul Catedrala, dreapta pe I.C.Bratianu pana la giratoriul de langa Compania de Apa, dreapta pe Independentei pana la intersectia semaforizata Muntenia, stanga pe Mircea cel Batran pana la giratoriul Sindicate, dreapta la acest giratoriu, iar dreapta pe Libertatii si intrare in Piata Tricolorului.

– evenimentul va continua între orele 10.30-13.00, pe platoul din Piața Tricolorului, unde vor fi expuse atât vehiculele istorice cat si vehicule mai noi ce vor urma sa intre in familia Retromobil Club Romania- asa numitele youngtimere.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro