CONCURS: Gazeta Dâmboviţei şi Magazinul Extreme by Livas te îmbracă de iarnă!

Distribuie:

Câştigă unul din cele trei pulovere, din materiale de calitate şi cu un design la modă, oferite de Gazeta Dâmboviţei şi Magazinul Extreme al producătorului târgoviștean Livas Clothing. Puloverele sunt obiecte de vestimentaţie nelipsite din garderoba oricărei doamne sau domnişoare. Pentru ca unul dintre acestea să  facă parte din garderoba ta, lasă un comentariu AICI  la post+ul concursului de pe pagina noastră de facebook – gazetadambovitei.ro, în care spune-ne care e obiectul tău vestimentar preferat şi ce îl face atât de special. Primele trei, cele mai apreciate comentarii, care primesc cele mai multe like-uri, vor fi câştigătoare.

Nu uita şi să dai like paginii noastre – Gazetadambovitei.ro, dacă nu cumva eşti deja fan, dar şi paginii Livasclothing.

Mult succes!

Concursul se încheie duminică la ora 22:00.

extreme targoviste (3) extreme targoviste (2) extreme targoviste (1)

Producătorul târgoviștean Livas Clothing își așteaptă cumpărătoarele  în magazinul de prezentare Extreme, aflat pe Calea Domnească (în zona fostului sediu Raiffeisen), cu reduceri substanțiale la modelele de sezon.  Livas Clothing produce haine doar pentru branduri europene renumite, iar singurul magazin de desfacere din România este cel de pe Calea Domnească din Târgovişte. Hainele Livas Clothing sunt realizate din materiale de foarte bună calitate, după tipare  moderne, unicat, fiind foarte apreciate de cliente. Magazinul Extreme are în ofertă şi diverse accesorii.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro