Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Cele mai bune parfumuri pe care i le poți dărui unei femei

Multor oameni le place să dăruiască un parfum partenerei, soției sau mamei, dar mai ales le place cercetarea pe care trebuie să o facă pentru a descoperi ce parfum ar fi pe deplin pe gustul lor. Din acest motiv, vrem să îți recomandăm din aceste rânduri poate cele mai bune parfumuri damă pe care le poți dărui femeilor din viața ta.

  1. Daisy de Marc Jacobs

Daisy de Marc Jacobs nu poate lipsi de pe această listă. Conține un parfum prea important pentru a fi lăsat în afara unei liste de acest gen.

Nu vom minți, Daisy de Marc Jacobs are acea amprentă de a fi un parfum de cea mai mare importanță posibilă, din acest motiv este de obicei ales ca un parfum care trebuie purtat de acea fată care se simte în largul său și știe ce. Denotă o importanță și un aer de a fi câștigătoare oriunde te duci, motiv pentru care este adesea considerat un parfum care crește stima de sine.

Pe de altă parte, îți spunem că Daisy de Marc Jacobs are un parfum total dulce, care este perfect atașat de acel mediu feminin care ne place prea mult. Poți să îl faci cadou dacă se presupune că fata în cauză este delicată. Are note de vanilie și căpșuni care, împreună, provoacă un val bogat și irezistibil.

Parfum are atât o longevitate moderată, cât și o urmă similară. Timpul perfect de a-l folosi nu este altul decât primăvara, sezonul iubirii.

  1. Black Opium de Yves Saint Laurent

Black Opium de Yves Saint Laurent este un parfum care are multe de oferit și, prin urmare, femeile vorbesc o mulțime despre el. Acesta este un parfum care impresionează, fiind conceput pentru a fi distractiv și servește partea întunecată și plină de dorințe ascunse a oricărei femei.

Noaptea este acel moment când trebuie folosit, deoarece Yves Saint Laurent Negru Opium are un parfum greu. Va fi foarte observabil când va fi purtat.

Are un parfum care dă într-adevăr dependență, are cafea, neroli, paciuli, iasomie precum și lemn cedru, în plus piperul roz este prezent într-o combinație dulce și oarecum amară. Pe de altă parte, are o longevitate mare.

Black Opium este un parfum care se potrivește foarte bine cu zilele de vară.

  1. L’Eau de Chloé

L’Eau de Chloé este un tip de parfum de damă de care te îndrăgostești în totalitate și de la care este dificil să-ți iei la revedere odată ce s-a așezat pe corp.

Este demn de remarcat faptul că acest parfum devine atractiv de la primii pași, deoarece are acel amestec tipic, care nu dă greș niciodată, între fructe citrice, trandafiri și amărăciune. Acesta nu eșuează în niciun moment și cine face cadou astfel de parfum feminin va avea cu siguranță intenții bune.

Te putem asigura că notele sale de piersică, citron, grapefruit, trandafiri, apă de trandafiri, violetă, paciuli, cedru și chihlimbar sunt perfecte pentru a le purta în momente speciale. Dar nu îți face griji, merge purtat și într-o zi normală, după-amiaza și noaptea. Are o longevitate moderată.

Timpul de utilizare nu variază deloc, trebuie administrat în timpul iernii deoarece are un amestec variat care formează o anumită căldură.

  1. Good Girl de Carolina Herrera

Știm perfect că intenția ta nu este întotdeauna să cauți acea fată care pare a fi îndrăzneață de la început. Totuși, credem cu tărie că, cu parfumuri damă Good Girl de Carolina Herrera, vei avea acel parfum special pe care să-l dai oricui consideri că este o fată care este mereu specială și care merită.

Misterul și seducția sunt parte a acestor parfumuri damă, ceea ce asigură faptul că Good Girl are și acele indicii de parfum pasional pe care femeile cu acest tip de atitudine le vor aprecia perfect.

Este alcătuit din note de iasomie arabă, tuberoză, boabe de tonka și, de asemenea, cacao, care permit ca toată frumusețea unei femei să iasă mereu la lumină.

Atât longevitatea, cât și impactul au o durată ridicată și o prezență grea. Parfumul poate fi folosit primăvara, astfel încât femeia să fie ca o petală de trandafir în exterior și o leioască în interior.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media