Ai o flotă auto? Iată cum îți dai seama că nu lucrezi cu cine trebuie

Ești proprietarul unei firme care dispune de o flotă auto și ți se pare că lucrurile nu decurg bine pe acel segment? Este timpul să afli care sunt principalele semne care îți indică foarte clar faptul că nu lucrezi cu cine trebuie și că ar trebui să faci o schimbare cât mai curând.

 

Iată care sunt cele 6 semne care îți indică foarte clar faptul că nu lucrezi cu cine trebuie:

 

Probabil ai o persoană responsabilă de flota ta de autoturisme, însă mereu apar probleme care par de negestionat. Lucrurile nu stau chiar așa. Iată cum îți dai seama dacă omul cu care lucrezi sau firma responsabilă nu-și face treaba așa cum ar trebui:

 

  1. Managementul unei flote poate fi de multe ori extrem de complicat pentru o persoană care nu are experiență în acest domeniu. Rapoartele și documentele nenumărate te pot bloca și pot complica întreaga desfășurare a activității. Colectarea și monitorizarea datelor este foarte importantă, iar aceste lucruri trebuie să fie făcute de cineva care dă randament. Este recomandat să apelezi la o firmă specializată în managementul flotei. Acest ajutor o să te scoată din multe probleme și o să te scutească de cheltuielile inutile.

 

  1. Mașinile pe care le deții au probleme. Ai descoperit pe parcurs faptul că mașinile achiziționate n-au avut kilometri reali în bord? Sau vehiculele sunt supuse unui proces de uzură accelerată? Este clar că nu lucrezi cu cine ar trebui! Ar fi bine să faci o schimbare, așa că vezi aici ofertele pentru automobile oferite de Businesslease.ro, companie care îți garantează kilometri reali și îți oferă soluții avantajoase.

 

  1. Cheltuielile operaționale sunt extrem de mari, aproape păguboase. Cu toate că lista cheltuielilor într-o flotă auto este destul de stufoasă, asta nu înseamnă că nu pot fi făcute economii sau nu pot fi reduse pierderile.

 

  1. Furtul de vehicule este o problemă reală și din păcate des întâlnită. Dacă te-ai confruntat și cu această problemă, este clar că ai nevoie de un sistem de monitorizare. Recuperarea unui vehicul poate fi un proces îndelungat și plin de bătăi de cap.

 

  1. Șoferii care fac numai probleme. Managementul își spune cuvântul și din acest punct de vedere. Este drept că o astfel de problemă nu poate fi mereu prevenită, însă pot fi evitate probleme grave dacă soferii sunt monitorizați cu atenție. Bineînțeles că experiența în acest domeniu poate fi de multe ori peste orice sistem de monitorizare.

 

  1. Clienții nemulțumiți: ultimul de pe lista semnelor clare că nu lucrezi cu cine trebuie, însă probabil și cel mai important. Clienții sunt primii care sesizează problemele, deoarece ei sunt primii care intră în contact cu serviciul nesatisfăcător. Dincolo de rapoarte, de statistici și de rezultatele de pe hârtie, feedback-ul clientului este cel mai important. Posibil ca aceștia să dezvăluie minusuri care nu au fost observate de nimeni din firmă.

 

În concluzie, dacă flota ta întâmpină majoritatea problemelor prezentate, înseamnă că este momentul să faci niște schimbări. Ai grijă de unde îți achiziționezi mașinile și apelează la oameni care chiar știu ce fac. Experiența o să-și spună cuvântul și o să-ți reducă din cheltuieli.

 

Sursa foto: Pixabay.com.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro