Interviurile Gazetei: Farmacist Doina Boboacă, despre importanţa lanţului de farmacii Hyperici în Dâmboviţa

Farmaciile Hyperici au devenit un brand în judeţul Dâmboviţa, datorită eficienţei cu care le satisface clienţilor săi nevoile, oferind medicamentele de care aceştia au nevoie în timp real. Despre locul pe care îl ocupă farmaciile Hyperici pe piaţa farmaceutică din judeţ ne vorbeşte Doina Boboacă, farmacist, unul din cei doi directori şi fondatori au lanţului de farmacii.

Ce reprezintă farmaciile Hyperici pentru judeţul Dâmboviţa?

-Ne-am început activitatea în anul 1996 împreună cu colega mea, farmacista Holban, cu farmacia de pe Maior Brezişeanu. A fost o provocare pentru noi, iar pe primul loc întotdeauna am pus pacientul noştru şi interesul acestuia.

Din feed-back-ul pe care îl aveţi din partea pacienţilor, le-aţi satisfăcut aşteptările?

Noi spunem că am satisfăcut o gamă cât mai largă din nevoile lor şi suntem mulţumiţi atunci când reuşim să le oferim ceea ce au nevoie pentru a-şi rezolva problemele de sănătate.

 

-Este greu să vă menţineţi pe o piaţă aşa de competitivă?

-Da. Având în vedere că avem de a face cu concurenţa lanţurilor, este foarte greu. La ora actuală, ne confruntăm cu o problemă cu care am mai discutat-o, exportul paralel de medicamente. Având în vedere faptul că, de regulă, lanţurile de farmacii au în spate depozite, aprovizionarea lor este prioritară şi farmacia independentă rămâne pe locul doi. Noi căutăm să punem la dispoziţia pacienţilor toate medicamentele pe care le solicită, chiar ne confruntăm cu această problemă, prioritatea şi aprovizionarea lanţurilor.

 

-Care sunt farmaciile pe care le aveţi pe teritoriul judeţului?

-La ora actuală, avem în Târgovişte sunt patru farmacii, patru magazine naturiste, la Kaufland şi Pavcom, iar în mediul rural avem la Văcăreşti, Gura Şuţii, Lunguleţu, Tătărani, Gura Bărbuleţului, Priboiu, Bărbuleţu şi Valea Voievozilor.

 

-Aţi luat în calcul şi extinderea lanţului de farmacii în ţară?

-Deocamdată, anul acesta, extinderea în alte judeţe sau alte locaţii nu se va face, dar vom discuta și despre această posibilitate.  Ne dorim, pentru moment, să asigurăm şi să satisfacem nevoile şi necesităţile pacienţilor dâmboviţean.

hyperici

 


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro