VIDEO – Cuplu de tineri, ajutat de jandarmi la Zănoaga

Un cuplu de tineri din localitatea Moroieni, aflat în dificultate, în Masivul Montan Bucegi a fost sprijinit de jandarmii montani. 

Astăzi, 6 martie a.c., în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Zănoaga au intervenit pe DJ 714 Moroieni-Peștera, din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Tinerii au plecat cu autoturismul din localitate și intenționau să ajungă la o rudă care se află internată la Sanatoriul Moroieni. La un moment dat, pe DJ 714, nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza echipării necorespunzătoare a autovehiculului și a condițiilor meteo nefavorabile.

În urma acțiunii jandarmilor montani, cei doi tineri din Moroieni, au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro