VIDEO: Anchetă la Spitalul Judetean din Târgoviște după ce o asistentă a fost filmată bruscând un bebeluș orfan

Câteva imagini postate de o târgovișteancă pe pagina sa de facebook au devenit virale. Femeia a filmat o asistentă a spitalului județean care brusca un bebeluș. Tânăra asistentă îl hrănea și din când în când îl ridica violent și în trântea în pătuț. Femeia care a filmat este mamă a doi copii.

UPDATE:  Asistenta care a bruscat copilul a fost concediată. Bebelușul este paralizat

Sursa video facebook: M.D. E. Oprea

 

Asistena filmată se numește Simona Nicoleta P. Conform unor surse din cadrul spitalului aceasta nu și-a motivat gestul, dar consideră că responsabilă de situație este… persoana care a filmat. Copilul pe care îl trântea este orfan. El a fost părăsit în spital, fiind în grija statului.

Comisia de disciplină a Spitalului Județean Târgoviște se va întruni în jurul orei 15:30. Propunerea managerului Claudiu Dumitrescu este desfacerea contractului de muncă, cazul fiind unul deosebit de grav.

Avand in vedere imaginile si informatiile aparute in spatiul public referitoare la o asistenta medicala care trata in mod necorespunzator un bebelus, facem precizarea ca IPJ Dambovita s-a autosesizat si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului.” a transmis purtătorul de cuvânt al instituției .

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro