VĂCĂREȘTI – Imagini șocante cu polițiștii, imediat după atac. Localnicii au sărit să îi ajute

Distribuie:

Imagini șocante cu cei doi polițiști răniți, imediat după atacul asupra lor cu coase și furci, circulă în social media. Cei doi sunt ajutați de localnici care încearcă să le oprească sângerarea. Oamenii, deși șocați de atac, sună la poliție și ambulanță pentru a cere ajutor, iar la un moment dat, unul a vrut să îi transporte la spital cu mașina personală, dar s-a renunțat în favoarea așteptării primului ajutor.

În imagini de vede cum un alt echipaj de poliție sosește la fața locului, iar localnicii le spun polițiștilor să fie precauți pentru că atacatorii au coase și furci. Același lucru îl spune și un elev  al Școlii de Poliție, care însoțea echipajul atacat, și care, din fericire, nu a fost rănit.  Se aude și cum unul dintre polițiștii răniți raportează incidentul, în care spune că au folosit armele din dotare.

Totul a plecat după ce o familie din localitate, pe fondul consumului de alcool a ajuns la un conflict cu vecinii deranjați care au chemat poliția. La fața locului au ajuns doi polițiști care au încercat să aplaneze situația, dar totul a degenerat după ce doi dintre cei reclamați de vecini, au sărit la oamenii legii cu coasele. Aceștia au suferit răni la mâini, iar pentru a se apăra au tras în agresori. Unul a fost lovit în picior, iar celălalt în burtă. Toți cei patru au ajuns la spital.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro