UPDATE: Incendiul de la Liceul Nr.4 Târgovişte a pornit de la un scurtcircuit! (video)

Panică la Liceul nr 4 din Târgoviște, unde, în această dimineaţă, laboratorul de fizică a fost cuprins de flăcări. Nu se ştie, încă, care este cauza incendiului. Nu au fost răniţi, dar 3 eleve au fost transportate la spital ușor afectate de fumul inecacios. 

UPDATE: Incendiul izbucnit în urmă cu o oră la Liceul Constantin Brâncoveanu din Târgovişte se pare că a pornit de la cablurile unui calculator ce se afla în anexa laboratorului de fizică. Focul a fost descoperit de o profesoară care a văzut fumul ce ieşea din încăpere. Imediat, aceasta a alertat conducerea liceului, care a recurs la evacuarea imediată a tuturor elevilor ce se aflau în acel moment la cursuri. Patru dintre elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce aceştia au făcut atacuri de panică.

Elevii au fost evacuaţi şi duşi pe terenul de sport al liceului. De acolo, două dintre elevele ce s-au intoxicat cu fum au avut nevoie de îngrijirile medicilor de la ambulanţă, iar alte două ce au făcut atacuri de panică au fost transportate şi ele la secţia de urgenţe a spitalului judeţean.

Pompierii, ce au intervenit cu două autospeciale, spun că incendiul a pornit de la un scurtcircuit al cablurilor unui calculator.

Evacuarea elevilor a fost făcută ca la carte, după ce, culmea ironiei, în urmă cu numai două zile, în cadrul liceului a avut loc o simulare a unui incendiu, ce i-a pus pe jar atât pe profesori, cât şi pe elevi.

http://www.youtube.com/watch?


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro