Un tânăr era cât pe ce să provoace un dezastru pe calea ferată

Distribuie:

Astăzi, 30 decembrie a.c. un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Vizureşti a observat pe drumul dintre localităţile Vizureşti şi Bâldana o persoană suspectă care transporta cu o bicicletă mai multe componente metalice.

În urma intervenţiei şi a verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit că David A. în vârstă de 25 de ani a demontat de la o instalaţie de dirijare a traficului de pe calea ferată 6 transformatoare electrice, ceea ce a determinat punerea în pericol a siguranţei mijloacelor de transport ale căilor ferate, generând întârzieri în circulaţie pe acea rută feroviară.

Autorului i s-au întocmit actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de distrugere, degradare ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a instalaţiilor de cale ferată, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru finalizarea cercetărilor.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro