Tânăr din Moldova depistat cu şedere ilegală în Dâmboviţa

 

    Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa au desfăşurat, în data de 12 august a.c., o acţiune, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă, în cadrul căreia au depistat, cu şedere ilegală, un bărbat din Republica Moldova. Astfel, în baza unor informaţii, poliţiştii s-au deplasat în municipiul Târgovişte unde au identificat un tânăr,  în vârstă de 27 ani, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul ţării noastre.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aceasta a intrat în România în baza paşaportului biometric, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de Imigrări au emis pe numele său o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare a de 400 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni, privind combaterea şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu, comunicând la tel./fax 0245611517 sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

 

         Biroul pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro