PUCIOASA: Tânăr atacat cu un cuţit petru că nu s-a lăsat jefuit! Au intervenit jandarmii

Distribuie:

 

În noaptea zilei de 5/6 martie a.c., ora 01.50, jandarmii care se aflau în patrulare în zona centrală a oraşului Pucioasa au observat 3 persoane în stare de ebrietate, care se certau pe trotuarul din faţa unei discoteci.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că unul dintre tineri, în vârstă de 15 ani ar fi pretins altuia, în vârstă de 17 ani o sumă de bani, moment în care acesta din urmă, refuzând să-i răspundă solicitării a fost agresat fizic.

Totodată, tănărul de 17 ani prezenta la palma mâinii drepte o rană sângerândă produsă, cel mai probabil în momentul altercaţiei.

În apropierea locului producerii conflictului dintre cei trei tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 20 de ani a fost găsit un briceag cu lama în lungime de aproximativ 11 cm, care prezenta urme vizibile de sânge.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapta de loviri sau alte violențe”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro