Profesorul Irina Constantinescu a predat, pentru mii de elevi, prima lecție filmată cu drona

Premieră pentru învățământul românesc. În cadrul Proiectului Educație la Înălțime inițiat de Aspire Teachers împreună cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului, copii și profesori din întreaga țară s-au putut bucura astăzi, 06 mai, de prima lecție din România filmată și transmisă cu ajutorul unei drone.

Aproximativ 800 de profesori și câteva mii de elevi au urmărit live lecția despre dezvoltarea durabilă și despre viața acvatică din Delta Dunării, Lecția care s-a transmis de pe plaja din Sfântul Gheorghe, din locul în care Dunărea se varsă în Marea Neagră.

Copiii au putut asculta informațiile prezentate de către două profesoare, respectiv doamna Irina Constantinescu și doamna Adnana Pătrășcoiu. De asemenea, au fost realizate și experimente care să releve pericolele poluării și modul în care activitățile noastre afectează viața din Dunăre.

Profesoara Irina Constantinescu este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cadre didactice ale județului Dâmbovița. În urmă cu doi ani aceasta a fost numită Directorul al anului, aducând multă mândrie și recunoaștere pentru localitatea Cândești-Vale, dar și pentru întregul județ.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro