Pericol pe şosele! Conducători auto beţi şi fără permis, prinşi de poliţişti

2 bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere

În cursul zilei de 06  decembrie  a.c., poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul P.I., de 21 de ani, din comuna Finta, în timp ce conducea pe raza municipiului Târgovişte un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

Totodată, în seara zilei de 06 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Titu, l-au depistat pe numitul Z.I., de 16 ani, din comuna Lunguleţu, în timp ce conducea un tractor, fără a deţine permis de conducere.
Faţă de numitul Z.I., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. (OUG 195/2002, republicată).


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro