Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Percheziţii în Dâmboviţa la o firmă de distribuţie a cărnii! Prejudiciu de 21 de milioane de lei

Peste 150 de poliţişti bucureşteni efectuează, miercuri, 53 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Arad, Alba, Mureş, Dâmboviţa, Botoşani şi Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, înşelăciune şi spălarea banilor, cu un prejudiciu estimat la peste 21 de milioane de lei.

„Bănuiţii au creat un circuit comercial fictiv, înfiinţând şi coordonând mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip ‘fantomă’, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2011 – 2014, persoanele vizate au desfăşurat acte de comerţ intracomunitar cu produse din carne şi produse chimice, pe care le-au comercializat în mod ilicit pe teritoriul României către mari distribuitori de astfel de mărfuri, folosindu-se în acest scop de 15 societăţi comerciale de tip „fantomă”.

Iniţial a apărut informaţia conform, căreia ar fi vorba de distribuitori ai celebrei mărci Antrefrig. Ulterior reprezentanţii companiei Hame România au precizat:

Pateul Antrefrig, deținut de compania Hame România și reprezentat în comunicare de porcușorul albastru, deja celebru în reclamele TV și comunitățile online, nu are nicio legătură cu controalele efectuate de autorități astăzi, 24 februarie 2016, în București și județele Ilfov, Arad, Alba, Mureș, Dâmbovița, Botoșani și Prahova. Nu există nicio asociere între marca noastră, ANTREFRIG, și acest dosar. La mijloc este o confuzie cauzată de numele altor societăți, înregistrate la Registrul Comerțului, nume care includ cuvântul ANTREFRIG.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media