Percheziţii cu ghinion pentru patru tineri din Gura Ocniţei

În aceste zile, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au descins la domiciliile a patru persoane din comuna Gura Ocniţei,  suspectate de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Pentru buna desfăşurare a operaţiunilor s-a beneficiat şi de sprijinul de specialitate al poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.

Poliţiştii au descins în locuinţele  a patru tineri care în luna mai a acestui an au au pătruns într-o locuinţă din municipiul Târgovişte şi prin întrebuinţarea de ameninţări au sustras suma de 20 000 de euro. Suspecţii au vârstele cuprinse între 22 şi 26 de ani.


În urma percheziţiilor, la domiciliile acestora poliţiştii au descoperit o armă neletală, mai multe sume de bani şi bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea de  infracţiuni, precum şi  3 autoturisme susceptibile ca fiind achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, toate acestea fiind confiscate.

În plus, în mansarda unuia dintre suspecţi a fost descoperit un laborator pentru cultivarea plantelor de cannabis. Faţă de acesta, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog continuă cercetările.

 Trei dintre  suspecți, au fost depistați și conduși la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa pentru audieri, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale, ia cel de-al patrulea se află, în prezent,  pe teritoriul altui stat.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca