Înapoi pe „Calea Luminii”! Condițiile în care se va desfășura evenimentul

După ce în urmă cu un an, din cauza situației epidemiologice, „Calea Luminii” nu s-a mai putut desfășura, Pictorul Mihai Șerbănescu împreună cu Arhiepiscopia aduc vești bune pentru târgovișteni: „Calea luminii” va avea loc joi, 29 aprilie.

Situația epidemiologică în care se află județul Dâmbovița a permis reluarea evenimentului atât de cunoscut și apreciat. De această dată, însă, traseul parcurs de doritori va fi unul mai scurt. Lumânările se vor aprinde pe treptele Mitropoliei și vor fi purtate de participanți doar până în Piața „Mihai Viteazu”, acolo unde vor fi și depuse.

Chiar dacă situația din județ este una îmbucurătoare, toți cei care doresc să participe la eveniment sunt rugați să păstreze toate măsurile sanitare impuse, înclusiv purtarea corespunzătoare a măștii de protecție și păstrarea distanțării sociale.

„Calea luminii” este un eveniment care se desfășoară la Târgoviște de 20 de ani. Acesta este o tradiție apreciată nu doar la nivel local. Evenimentul strânge anual mii de oameni care străbat, cu lumânări aprinse, același traseu: Catedrala Metropolitană – Piața Mihai Viteazu – Bulevardul Carol I – zona Gării.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro