DÂMBOVIȚA: Tineri prinși conducând fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

În ultimele două zile, polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, doi bărbați au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme radiate din circulație, iar o altă persoană, în timp ce se deplasa la volanul unui autovehicul, deși avea suspendat dreptul de a șofa.

De asemenea, polițiștii au depistat la volanul unui autoturism, o tânără de 21 de ani, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Un alt tânăr de 17 ani, a fost surprins în timp ce conducea pe drumul public un autovehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Totodată, un bărbat de 27 de ani, a fost surprins în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro