Cine este morenarul care a lovit cu mașina o agentă de poliție

Bărbatul de 35 de ani care a lovit cu mașina o agentă de poliție locală din Ploiești, pentru a scăpa de amendă, este fiul unui potent om de afaceri din Moreni. Un băiat „de bani gata”, care lucrează la compania tatălui său, cu afaceri în demeniul materialelor de construcții.

Conform presei prahovene acesta a recurs la incredibilul gest pentru că agenda de la Poliția Locală a vrut să îl legitimeze în vederea amendării. Aflat la volanul unui Volkswagen EOS  a preferat să dea cu mașina peste agentă, decât să platească o eventuală amendă. Apoi a fugit de la locul accidentului, fiind prins în trafic de către polițiști. Rămâne de văzut dacă avea ceva de ascuns sau dacă bărbatul are alt tip de probleme.


Polițista a fost transportată la spital în stare de șoc. Agenta este cunoscută în Ploiești, după ce în decembrie a salvat viața unui bărbat căzut pe trotuar, prin manevre de resuscitare.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca