Caravana națională Aspire Teachers reunește la Pucioasa lideri în educație pe tema evaluării

Pe 18-19 iulie 2021, caravana „Drumul către învățare autentică” organizată de Aspire Teachers ajunge la Pucioasa, Dâmbovița. Evenimentul are loc la Centrul Cultural European și face parte dintr-un program de vară național care reunește profesori, lideri educaționali care transformă educația de la firul ierbii, în șase orașe din țară (Cluj, Pucioasa, Brașov, Sibiu, Galați, Bacău).

Pe lângă atelierele dedicate evaluării, evenimentul include o bibliotecă vie Teacher Show – idei bune de luat acasă, un spațiu deschis unde 6 profesori inovatori vor expune proiecte și practici relevante din științe, arte, limbi străine și proiecte interdisciplinare, care vizează competențe reale și evaluări autentice, în contexte aplicate și cât mai aproape de temele curente.

Printre prezentatori se numără profesori, mentori și lideri implicați în instituții, comunități educaționale și civice precum Aspire Teachers, Fundația Noi Orizonturi, Teach for Romania, Merito, Edu Networks: Aurora Zamfir și Claudia Ionescu – directoarele școlilor din Pucioasa, Sorin Ion – secretar de stat în Ministerul Educației, Vlad Voiculescu – fondator MagiCamp, Anca Tîrcă – consultant educațional, Constantin Lomaca – formator, Monica Mocanu – inițiatoarea platformei de culegere a feedback-ului de la elevi, „Teleskop”, primarul Constantin Ana, oameni care susțin inițiative educaționale de impact și împărtășesc valorile organizației – excelență, învățare continuă, colaborare și impact.

Toate detaliile sunt disponibile pe pagina evenimentului. Participarea este gratuită, organizatorii recomandând o donație pentru a acoperi o parte din costuri. Sponsorul principal este City Insurance.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro