BUTIMANU: Produse petroliere transportate ilegal. Polițiștii au confiscat 13 tone

  • În această dimineață, polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică au sancționat contravențional un bărbat depistat de efectivele Secției nr.3 Poliție Rurală Butimanu în timp ce transporta ilegal 13 tone de lichide cu miros specific produsului petrolier. De asemenea, polițiștii au confiscat întreaga cantitate de lichide.

În cursul nopții de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Butimanu au oprit pentru control, pe drumul național 1A, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Ilfov.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul transporta 21 de recipienți de plastic, cu capacitatea de 1.000 de litri fiecare, 13 dintre aceștia conținând lichide cu miros specific produsului petrolier.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști de la Serviciul de Ordine Publică care a stabilit că pentru bunurile transportate nu existau documente legale de proveniență.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei,  pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 271/2000 privind regimul activităților de transport, comercializare și recuperare a țițeiului, gazolinei, condensatului și etanului lichid.

Totodată, polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a celor 13.000 de litri de lichide transportate ilegal.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro